Kolmas TuWe Ranking

Tuwe Rankingin kolmas osakilpailu keilattiin poikkeuksellisesti perjantain iltaerässä, koska lauantaina oli senioreiden valtakunnansarjakierros. Kisan yhteydessä pystyi myös heittämään Turun mestaruuskisaa. Osallistujia oli molemmissa sarjoissa yhtä monta eli yhdeksän. Syksyn tautitilanne pudotti CD-sarjan osallistujien määrää. Kelinä oli osalle keilaajia helpohko 43 jalkaa ja 20,43 ml öljyä.

MAB-sarjan voittoon keilasi Jori Kaijanen keskiarvolla 194.50 ja toisena oli Pertti Ojala, 182.17. CD-sarjan ylivoimainen voittaja oli Marja Hongisto keskiarvolla 192.17, toiseksi tuli Kauko Ilmanen, 178.17 ja kolmas Markku Fredrikson, 176.67.

Yhteistuloksissa MAB-sarjaa johtaa Jori Kaijanen, toisena Jari Rantanen ja kolmantena Erkki Wiik. CD-sarjan viisi parasta ovat Kauko Ilmanen, Teppo Jouni, Marja Hongisto, Markku Fredrikson ja Päivi Huoponen.

Tulokset kokonaisuudessaan ovat kohdassa TuWe Ranking.

PS. Suuri osa Rankingin osallistujista keilasi sunnuntaina Turun sarjan pelejä Kupittaalla. "Etukäteisharjoittelu" tuotti tulosta, koska sekä naiset että M1-sarjan joukkue otti täydet pisteet kierrokselta!

 

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste