Ohjaajat

Essi

Essi

Heippa!

Olen Essi 25-vuotias terveydenhoitaja. Työskentelen parhaillani äitiys- ja lastenneuvolassa. Olen ohjannut Turun Weikoilla jo useamman vuoden niin aikuisten kuin lasten tunteja. Haluan kehittää itseäni sekä jatkuvasti kehittyä ohjaajana. Olen käynyt erilaisia liikunnan ohjaamisen kursseja, joista viimeisimpänä perheliikunnan ohjaajakoulutuksen.

Liikuntaa olen harrastanut koko ikäni ja vapaa-aikani kuluu pitkälti liikunnan parissa. Tällä hetkellä harrastuksiini kuuluu kuntosali sekä ratsastus. Minulla on myös pitkä telinevoimistelutausta.

Olen erittäin lapsirakas ja tunneillani liikutaan hymyssäsuin ja hyvällä fiiliksellä. Minulle on tärkeää, että tunneillani kaikilla on turvallisesti kivaa. Nähdään tunneilla!

Ohjaan:

Taru

Taru

Olen Taru Kallio, ammattitanssija, tanssitaiteilija tanssinopettaja ja PilatesHealth-ohjaaja. Valmistuin tanssijaksi Tampereen konservatoriosta vuonna 2019 ja jatkoin koulutustani syksyllä 2020 tanssinopettajan opinnoissa Turun ammattikorkeakoulun Taideakatemiassa. 

Minut on voinut nähdä tanssimassa mm. Tanssiteatteri Raatikon, Tampereen Työväen Teatterin, Tanssiteatteri MD:n tai Hämeenlinnan teatterin lavalla. Olenkin saanut työskennellä monipuolisesti tanssialalla mm. esiintyjänä, koreografina ja opettajana jo vuodesta 2013. Tanssin lisäksi intohimonani on kehonhuollon maailma ja etenkin Pilates. Näitäkin olen saanut opettaa alkeista ammattilaisiin jo useamman vuoden ajan.

En usko lopputuloksiin, vaan matkaan, ja siihen, ettei koskaan voi olla valmis kehonsa tai mielensä kehittämisen kanssa. Olen erityisen tarkka siitä, että oppilaideni tekniikka tukee turvallista treenaamista ja tavoitteenani onkin, ettei yhdelläkään oppilaallani olisi loukkaantumisia eikä varsinkaan rasitusvammoja. Tätä tavoitetta tukee myös oppilaiden kokonaisvaltainen hyvinvointi, josta haluan jatkuvasti opetuksen ohella muistuttaa. Hyvä palautumis- ja ravitsemustilanne tukee hyvää treeniä ja hyvää elämää.

Kuvan on ottanut Aleksi Kaskela.

Keväällä 2022 en ole mukana ohjaustoiminnassa.

Riikka

Riikka

Aloitin TuWe:n ohjaajana syksyllä 2012. Siitä lähtien olen ohjannut Moisiossa, Jäkärlässä ja Paattisilla tanssillista sekä lihaskuntopainotteista ryhmäliikuntaa.

Ohjaajana pyrin olemaan innostava ja kannustava. Tunneillani on tarkoitus on nauttia liikunnan ilosta yhdessä, jokainen omalla tyylillään. Jotta tämä onnistuisi, kuuntelen mielellään ryhmäläisten toiveita tuntien sisällöstä ja taustamusiikista.

Ryhmäliikuntatuntien ohjaamisen lisäksi toimin tutkijana ja opettajana kansainvälisen liiketoiminnan aineessa Turun kauppakorkeakoulussa, jossa ohjaan myös henkilöstöjumppaa.

Omassa treenissäni suosin tasapainoa kevyemmän, kehoa huoltavan ja rankemman, lihaksia kasvattavan liikkumisen välillä.

Koulutushistoria:

  • 2012: Zumba® Fitness
  • 2013: Zumba® Basic 2; Zumba® Toning; Zumba SentaoTM; Zumba® Kids + Kids Jr.; Zumba® Core; Zumba® Glutes (level 1)2014: Zumba® Refresher; Zumba® Burst; Spartan Kettlebell Instructor
  • 2016: Zumba® World Rhythms
  • 2020; Zumba® Rhythms 3; Zumba® Gold; Zumba® Pro Skills
Linkki Riikan sivuille

Facebook - Ryhmäliikunta Riikka Harikkala

Keväällä 2022 en ole mukana ohjaustoiminnassa.

Tiia

Tiia

Moikka! Mä oon Tiia, kohta 21-vuotias luokanopettajaopiskelija.

Oon harrastanut voimistelua ja tanssia 11 vuotta, mutta tällä hetkellä harrastuksiini kuuluvat juokseminen, kuntosali ja koiran kanssa lenkkeily.

Olen ollut mukana ohjaamassa lasten tunteja Turun Weikoilla jo viisi vuotta. Ohjauskokemusta löytyy mm. alkeisvalmennuksesta, DanceMix kids -tunneista,  tanssitunneista sekä temmellystunneista. Olen käynyt myös Dance4fun koulutuksen.

Tunneillani minulle on tärkeää, että jokainen lapsi/nuori löytää liikunnan ilon sekä nauttii siitä hyvässä ja turvallisessa seurassa!

Ohjaan:

*    DanceMix 7-12v
*    DanceMix yli 12v

Veera

Veera

Moi!

Olen Veera ja olen 18-vuotias Liedosta. Käyn lukion kolmosta ja olen itse tanssinut aikaisemmin useita vuosia. Olen toiminut ohjaajana lasten tunneilla jo pari vuotta.

Pelikerhon tavoitteena on harjoitella yhdessä toimimista ja sääntöjen noudattamista.

Ohjaan:
*    Pelikerho

Joonas

Joonas

Moi.

Olen Joonas ja olen 18-vuotias poika Liedosta. Opiskelen Juhannuskukkulan ammattikoulussa kolmatta vuotta. Olen harrastanut keilausta jo monta vuotta ja ollut pelikerhossa pienestä pitäen, toiminut sijaisena useita kertoja sekä ohjannut yhden kauden.


Ohjaan:
*   Pelikerho

Tanja

Tanja

Olen ammatiltani personal trainer, ravintovalmentaja, ryhmäliikuntaohjaaja ja kokki. Olen ohjannut erilaisia tunteja vuodesta 2006 lähtien ja liikunta on ollut nuoresta pitäen lähellä sydäntäni.

Olen ohjaajana positiivinen, energinen ja kannustava, joka antaa erilaisia liikevaihtoehtoja ja laatii tuntiohjelmat tukemaan harjoittelijoita parhaalla mahdollisella tavalla. Mielestäni hyvinvointia voi edistää monella tavalla ja oman kehon kuuntelu on avain sen tukemiseen. Huononakin päivänä voi saada hymyn huulille ja kroppaan virtaa harjoittelun avulla. Haluan jakaa liikunnan iloa, onnistumisen elämyksiä ja energiaa mahdollisimman monelle.

Ohjaan:

Elina

Elina

Moikka!

Olen Elina 35-vuotias. Ammatiltani olen lähihoitaja ja työskentelen suun terveydenhuollossa. Olen myös kouluttautunut ravintovalmentajaksi, valmennuksia teen oman päivätyön ohella.

Liikunta kuuluu päivittäiseen elämääni vahvasti. Harrastan polkujuoksua, pyöräilen, harjoitan lihaskuntoa ja teen flow joogaa. Koira ja lapset pitävät minut myös aktiivisena.

Tervetuloa tunneilleni!

Ohjaan:

Sanni

Sanni

Moi! Mä oon Sanni. Oon 15-vuotias ja käyn tällä hetkellä peruskoulun viimeistä vuotta.

Olen toiminut apuohjaajana Turun Weikkojen temmellystunnilla sekä DanceMix-tunnilla. Aiempaa ohjauskokemusta löytyy myös kilpa-aerobicin puolelta.

Oon aloittanut voimistelun ja tanssin jo hyvin nuorena Turun Weikoissa. Myöhemmin päädyin harrastamaan cheerdancea noin kahdeksi vuodeksi. Viimeisimpänä olen harrastanut kilpa-aerobicia kolmen vuoden ajan. Nyt harrastuksiini kuuluu ratsastus.

Ohjaan:
*    DanceMix 7-12v
*    DanceMix yli 12v

Mira

Mira

Moi! Mun nimi on Mira Walta ja ikää mulla on 23 vuotta. Vuonna 2018 valmistuin ammattitanssijaksi Tampereen konservatoriolta ja tällä hetkellä opiskelen toista vuotta tanssinopettajaksi Turun Ammattikorkeakoulun Taideakatemiassa.

Minulla on mukavasti kokemusta esiintymisestä sekä opettamisesta. Opettajana olen ystävällinen ja positiivinen, mutta kannustan oppilaitani aina tekemään parhaansa. Tunneillani päästään tanssimaan, pitämään hauskaa sekä sopivasti nostamaan lämpöä kehoon.

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste