Ohjaajat

Essi

Essi

Heippa!

Olen Essi 25-vuotias terveydenhoitaja. Työskentelen parhaillani äitiys- ja lastenneuvolassa. Olen ohjannut Turun Weikoilla jo useamman vuoden niin aikuisten kuin lasten tunteja. Haluan kehittää itseäni sekä jatkuvasti kehittyä ohjaajana. Olen käynyt erilaisia liikunnan ohjaamisen kursseja, joista viimeisimpänä perheliikunnan ohjaajakoulutuksen.

Liikuntaa olen harrastanut koko ikäni ja vapaa-aikani kuluu pitkälti liikunnan parissa. Tällä hetkellä harrastuksiini kuuluu kuntosali sekä ratsastus. Minulla on myös pitkä telinevoimistelutausta.

Olen erittäin lapsirakas ja tunneillani liikutaan hymyssäsuin ja hyvällä fiiliksellä. Minulle on tärkeää, että tunneillani kaikilla on turvallisesti kivaa. Nähdään tunneilla!

Ohjaan:

 • Prinsessajumppa 3-4v

Tiia

Tiia

Moikka! Mä oon Tiia, kohta 22-vuotias luokanopettajaopiskelija.

Oon harrastanut Turun Weikoissa voimistelua ja tanssia 11 vuotta. Tällä hetkellä harrastuksiini kuuluvat kuntosali, tanssiminen sekä koiran kanssa lenkkeily.

Olen ollut mukana ohjaamassa lasten tunteja Turun Weikoilla jo kuusi vuotta. Ohjauskokemusta löytyy mm. alkeisvalmennuksesta, DanceMix kids -tunneista,  tanssitunneista sekä temmellystunneista. Olen käynyt myös Dance4fun koulutuksen.

Tunneillani minulle on tärkeää, että jokainen lapsi/nuori löytää liikunnan ilon sekä nauttii siitä hyvässä ja turvallisessa seurassa!

Ohjaan:

 • DanceMix 7-12v
 • DanceMix yli 12v

Riikka

Riikka

Aloitin TuWe:n ohjaajana syksyllä 2012. Siitä lähtien olen ohjannut Moisiossa, Jäkärlässä ja Paattisilla tanssillista sekä lihaskuntopainotteista ryhmäliikuntaa.

Ohjaajana pyrin olemaan innostava ja kannustava. Tunneillani on tarkoitus on nauttia liikunnan ilosta yhdessä, jokainen omalla tyylillään. Jotta tämä onnistuisi, kuuntelen mielellään ryhmäläisten toiveita tuntien sisällöstä ja taustamusiikista.

Ryhmäliikuntatuntien ohjaamisen lisäksi toimin tutkijana ja opettajana kansainvälisen liiketoiminnan aineessa Turun kauppakorkeakoulussa, jossa ohjaan myös henkilöstöjumppaa.

Omassa treenissäni suosin tasapainoa kevyemmän, kehoa huoltavan ja rankemman, lihaksia kasvattavan liikkumisen välillä.

Koulutushistoria:

 • 2012: Zumba® Fitness
 • 2013: Zumba® Basic 2; Zumba® Toning; Zumba SentaoTM; Zumba® Kids + Kids Jr.; Zumba® Core; Zumba® Glutes (level 1)2014: Zumba® Refresher; Zumba® Burst; Spartan Kettlebell Instructor
 • 2016: Zumba® World Rhythms
 • 2020; Zumba® Rhythms 3; Zumba® Gold; Zumba® Pro Skills
Linkki Riikan sivuille

Tanja

Tanja

Olen ammatiltani personal trainer, ravintovalmentaja, ryhmäliikuntaohjaaja ja kokki. Olen ohjannut erilaisia tunteja vuodesta 2006 lähtien ja liikunta on ollut nuoresta pitäen lähellä sydäntäni.

Olen ohjaajana positiivinen, energinen ja kannustava, joka antaa erilaisia liikevaihtoehtoja ja laatii tuntiohjelmat tukemaan harjoittelijoita parhaalla mahdollisella tavalla. Mielestäni hyvinvointia voi edistää monella tavalla ja oman kehon kuuntelu on avain sen tukemiseen. Huononakin päivänä voi saada hymyn huulille ja kroppaan virtaa harjoittelun avulla. Haluan jakaa liikunnan iloa, onnistumisen elämyksiä ja energiaa mahdollisimman monelle.

Ohjaan:

 • Kuntotreeni
 • Venytys ja rentoutus

Elina

Elina

Moikka!

Olen Elina 35-vuotias. Ammatiltani olen lähihoitaja ja työskentelen suun terveydenhuollossa. Olen myös kouluttautunut ravintovalmentajaksi, valmennuksia teen oman päivätyön ohella.

Liikunta kuuluu päivittäiseen elämääni vahvasti. Harrastan polkujuoksua, pyöräilen, harjoitan lihaskuntoa ja teen flow joogaa. Koira ja lapset pitävät minut myös aktiivisena.

Tervetuloa tunneilleni!

Ohjaan:

 • Kuntojumppa

Sanni

Sanni

Moikka,

olen Sanni Vihervä, olen 22- vuotias. Ammatiltani olen tanssija, liikunnanohjaaja sekä personal trainer. Harrastuksiini kuuluu tällä hetkellä tanssi sekä kuntosaliharjoittelu.

Turun Weikoissa olen itse ollut mukana jo 16-vuotta tanssi/voimistelu harrastuksen parissa. Kokemusta ohjaamisesta minulta löytyy lasten harrasteryhmistä, joukkueen valmentamisesta sekä aikuisten tuntien sijaistamisesta. 

Ohjaajana olen kannustava ja energinen, minulle tärkeää on että jokainen joka tunneilleni tulee, saa treenata iloisessa ja turvallisessa ympäristössä.

Jaetaan yhdessä hyvää energiaa ja nautitaan liikkumisen ilosta!

Ohjaan:

 • Jumppaeskari
 • Voimistelukoulu
 • Treenimix

Sanni

Sanni

Moi! Mä oon Sanni. Oon 16-vuotias ja opiskelen tällä hetkellä ensimmäistä vuotta lähihoitajaksi.

Olen toiminut apuohjaajana Turun Weikkojen temmellystunnilla sekä DanceMix-tunnilla. Aiempaa ohjauskokemusta löytyy myös kilpa-aerobicin puolelta.

Oon aloittanut voimistelun ja tanssin jo hyvin nuorena Turun Weikoissa. Myöhemmin päädyin harrastamaan cheerdancea noin kahdeksi vuodeksi. Viimeisimpänä olen harrastanut kilpa-aerobicia kolmen vuoden ajan.


Ohjaan:
 • DanceMix 7-12v
 • DanceMix yli 12v

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste