Turun Weikot Voimistelu ja Tanssi ry

Tavoitteenamme on tarjota liikunnan iloa ja riemua kaikille liikkujille kunnosta, iästä tai sukupuolesta riippumatta. Pyrimme järjestämään liikuntatunteja liikkujan ensiaskeleista ikinuoreen asti. Voit harrastaa liikuntaa oman kunnon ylläpitämisestä aktiivisempaan, esiintymiseen ja kilpailemiseen tähtäävään toimintaan.

Tiedotteet

Valmennusryhmät

Valmennusryhmät

Valmennusryhmiin kuuluvien lasten ja nuorten harjoittelu eroaa harrastepuolen harjoittelusta eniten harjoitusten määrässä. Kaikki joukkuevoimistelun tai ryhmätanssin lajikseen valinneet harjoittelevat 2–6 kertaa viikossa, yleensä n. 1,5–2 tuntia/kerta.  Valmennusryhmissä harjoittelun tavoite tähtää kilpailuihin.

Kustannukset ovat korkeammat kuin kerran viikossa kokoontuvien harrasteryhmien maksut. Valmennusryhmissä harjoittelevien urheilijoiden harrastuskustannukset koostuvat pääasiassa valmennustunneista, kilpailumatkoista, kilpailuasuista, lisenssimaksuista jne.

Joukkueemme ovat onnistuneet niin esiintymis- kuin kilpailutapahtumissa kiitettävästi.

Harrasteliikunta

Harrasteliikunta

HyvinWointiliikunta järjestää liikuntaa lapsille ja aikuisille. Toimipisteinämme ovat Moision, Paattisten ja Jäkärlän koulut, Ypsilon Yli-Maariassa sekä Mikonkatu keskustassa.

Lapsille tarjoamme mm. Prinsessajumppaa ja DanceMix-tunteja. Aikuisille on tarjolla mm. Kuntotreeni, Kehonhuolto ja Jooga.

Tapahtumat

Tapahtumat

Seuramme järjestää kahdesti vuodessa MagicMove-tanssikatselmuksen.

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste