Turun Weikot Yleisurheilu ry

Yleisurheilukoulu

Yleisurheilukoulu

Weikkojen uudet urheilukoulu- ja harjoitusryhmät jatkuvat läpi vuoden. Harjoitusryhmiä on tarjolla 4–15-vuotiaille ja niissä kaikissa pääset kokeilemaan niin heitto-, hyppy- kuin juoksulajejakin. Harjoitukset järjestetään kesäisin Paavo Nurmen stadionilla ja talvisin Kupittaan urheiluhallilla sekä Turun koulujen liikuntasaleissa ryhmästä riippuen.

Urheilukouluharrastuksen voit aloittaa missä tahansa kohtaa vuotta ja pääset hyvin harjoitusten rytmiin mukaan vuoden ajasta riippumatta.

Lisätietoa saat yleisurheilun valikossa olevista linkeistä, joista löydät ryhmän ohjaajan yhteystiedot tai ottamalla yhteyttä yleisurheilu(at)turunweikot.fi.

Kun olet ottanut yhteyttä urheilukoulun ohjaajaan, voit ilmoittautua alla olevasta linkistä (luo jäsentili ja valitse ryhmä).

Ajankohtaista

Nuorisovalmennus

Nuorisovalmennus
Tavoitteellisesti harjoitteleville 14–19-vuotiaille yleisurheilijoille tarjoamme laadukasta, lajikohtaista valmennusta nuorisovalmennusryhmissämme, jossa urheilijalle luodaan oma harjoitusohjelma.
Tähtiseura yleisurheilu

Aikuisurheilu

Aikuisurheilu
Turun Weikoissa urheilee tällä hetkellä n. 20 luokkatason aikuisurheilijaa. Pyrimme huolehtimaan urheilijoistamme hyvin. Avustamme urheilijoita tavoitteenamme mahdollistaa täysipainoinen harjoittelu riittävine tukipalveluineen. Valmennus puolestaan perustuu yksilöllisyyteen, jossa valmennusohjelma ja tavoitteiden asettaminen tehdään yhdessä valmentajan ja valmennettavan kesken.

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste