Jori ja Topi tuplavoittoihin Rankingissa

Tämän kauden TuWe Ranking on saatu päätökseen. Osakilpailuja oli seitsemän, joista lopullisissa yhteistuloksissa otettiin huomioon neljän parhaan kilpailun tulokset.

Tälle kaudelle muodostettiin kaksi sarjaa. MAB-luokkalaiset keilasivat ilman tasoituksia ja osakilpailussa palkittiin kaksi parasta. CD-luokkalaiset keilasivat keskiarvotasoituksin 100–165/60 % ja kolme parasta palkittiin joka osakilpailussa. Aikaisemmin kaikki keilasivat samassa sarjassa ja käytössä oli keskiarvotasoitukset 100–190/60 %.

Myös pistelaskusysteemiin tehtiin muutos. Aikaisemmin kaadetut keilat ratkaisivat sijoituksen, mutta nyt otettiin käyttöön osakilpailussa heitetty keskiarvo. Tämä muutos johtui siitä, että erikoiskilpailussa heitettävät sarjamäärät eivät välttämättä ole enää perinteistä kuutta sarjaa.

Seitsemännen osakilpailun MAB-sarjassa voitti Jori Kaijanen tuloksella 204,00 ja toinen oli Pertti Ojala, 194,67.

CD-luokassa voiton otti Topi Myllymäki tuloksella 190,67 ja toisena oli Henri Myllymäki, 176,83. Kolmanneksi keilasi Anja Rainisalo tuloksella 174,67.

Yhteistuloksissa MAB-sarjan kolmen kärki on Jori Kaijanen, Pertti Ojala ja Erkki Wiik. Jonna Saarinen hävisi vain kaksi pistettä Erkille!

CD-sarjassa viiden kärki on Topi Myllymäki, Marja Hongisto, Päivi Huoponen, Elina Wiik ja Kauko Ilmanen.

Onnittelut kaikille kauden aikana hienoja tuloksia tehneille ja kiitokset kaikille Rankingiin osallistuneille 29 keilaajalle!

Rankingin kaikkien osakilpailuiden tulokset ja yhteistulokset löytyvät kohdasta TuWe Ranking. Siellä on myös edellisten kausien tulokset vuodesta 2016 lähtien.

Seitsemännen osakilpailun osallistujia Kupittaalla

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste