Turun Weikot Jalkapallo ry:n, Intersport Hansan ja Adidas Suomi Oy:n välinen yhteistyö saa jatkoa

Kuvassa: Eero Karhu (Adidas Suomi Oy), Juha Herttolin (Intersport Hansa), Ari Jalonen (Turun Weikot Jalkapallo ry), Teemu Holma (Intersport Hansa)

Turun Weikot jalkapallo ry, Intersport Hansa ja Adidas Suomi ovat solmineet yhteistyösopimuksen vuosille 2023-2026.

- Kumppanuuden jatkuminen mutkattomasti toimivaksi havaitulla konseptilla tuttujen yhteyshenkilöiden kanssa, on seuran toiminnan kannalta erittäin hyvä asia ja helpottaa joukkueidemme varusteasioiden, sekä harrastajiemme omien henkilökohtaisten hankintojen keskittämistä merkittävästi.

On ollut myös mukavaa kuulla pelaajiltamme, että he ovat olleet erittäin tyytyväisiä Adidaksen varusteisiin, kertoo Turun Weikot Jalkapallo ry:n puheenjohtaja Ari Jalonen.

- Yhteistyökumppanuus Turun Weikkojen kanssa tukee tahtotilaamme toimia paikallisten seurojen yhteistyökumppanina Turkulaisena yrittäjänä ja työllistäjänä.

Uusina kauppiaina meille on tärkeää, jatkaa paikallista yhteistyötä Turkulaisten liikuttajien kanssa. Olemme erittäin iloisia, että saamme olla mukana kehittämässä liikunnan monipuolisuutta yhdessä seuran kanssa. Jatkossakin seuratuotteet ovat saatavilla uudistuneesta Intersport Hansasta. 

Tulemme tekemään kaikkemme, että palvelutasomme seuran jäsenistölle on parasta mahdollista, on kyse sitten seuratuotteista, jalka-analyyseistä, muista urheilemiseen ja liikkumiseen tarvittavista varusteista tai vapaa-ajan tuotteista.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme toivottaa kaikki TuWelaiset lämpimästi tervetulleiksi ostoksille uudistuneeseen Intersport Hansaan, toivottaa Teemu Holma, Kauppias, Intersport Hansa.

 

 

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste