Naisten edustus starttaa kauteen 2022

Lukuisten ikävien loukkaantumisten ja koronavirusepidemian sävyttämä pitkä kausi 2021 on jäänyt taakse ja on aika sulkea kirjan kannet sen suhteen pysyvästi kiinni.

Joukkueen yksitoista vuotta kestänyt taival Naisten Ykkösessä tuli tänä vuonna tältä erää päätökseen ja kaudella 2022 lähdetään hakemaan uutta vauhtia Naisten Kakkosessa.

Erinomainen joukkuehenki ja hyvä tuttu tiimi vaikuttaa siihen, että suurin osa joukkueen rungosta jatkaa uuteen kauteen. Turun Weikot Jalkapallo ry on sopinut myös valmennusryhmän ja muiden taustojen kanssa jatkosta kaudella 2022.

Päävalmentajana jatkaa Jari Pullinen yhdessä valmentaja Jarno Koivusen kanssa. Omat erikoisosaamisensa valmennustiimiin tuovat psyykkinen valmentaja Jannica Finnberg-Harju ja fysiikkavalmentaja Timo Viljanen.

- Kausi 2021 oli meille haasteellisin koskaan. Loukkaantuneiden pelaajien määrä yllätti joukkueen totaalisesti. Useamman pelaajan vammat olivat niin vakavia, että ne vaativat leikkaushoitoja ja sen myötä heidän osaltaan kausi oli taputeltu jo ennen aikojaan. Lähes kentällinen pelaajia oli sivussa ringistä eri pituisia aikoja kauden aikana.

- Talven aikana harjoiteltu pelimuoto jouduttiin rakentamaan lukuisia kertoja aina uudestaan ja uudestaan, eikä missään vaiheessa päästy pelaamaan omanlaista peliä, vaan jouduttiin siirtymään kompromissista toiseen.

- Vaikka kausi meni tuloksellisesti vahvasti penkin alle, niin joukkueen kaikki tekeminen on ollut kuitenkin kaiken aikaa ihailtavan yhtenäistä ja hyvähenkistä. Vaikka niin pelaajia kuin taustojakin koeteltiin kauden aikana kovemman kautta, niin hymy ja yhteishenki ei hiipunut missään vaiheessa.

- Ensi kauden tavoitteen asettaminen on jotenkin edellisvuosia selkeämpää. On vain yksi suunta ja tavoite; takaisin pykälää ylemmälle sarjatasolle, kertoo vastuuvalmentaja Jari Pullinen.

- Toivomme tietenkin, että mahdollisimman moni tällä hetkellä mukana olevista pelaajista jatkaisi myös kauden vaihtumisen jälkeen, lisäävät TuWen naisten edustuksen toimihenkilöt.

Uuden kauden 2022 toiminta alkaa ensi viikon maanantaina. Harjoitukset ovat avoimia vuoden vaihteeseen saakka.

Mikäli olet kiinnostunut liittymään ryhmäämme, ota yhteyttä joukkueen toimihenkilöihin tai pelaajiin.

Yhteystiedot ja joukkueen tapahtumakalenteri löytyvät kotisivuiltamme.

Olet lämpimästi tervetullut mukavaan ja iloiseen joukkoomme!

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste