Sarjajumbo TuWe Pallokerhon riesana (Keski-Uusimaa 08.09.2021)

Naisten Ykkösen kärkikahinoissa oleva Pallokerho Keski-Uusimaa jämähti 0-0 tasapeliin kotikentällään.

Tuusula - Heikki Löfman

Jalkapallon naisten Ykkösen kärkikahinoissa mukana oleva Pallokerho Keski-Uusimaa ei ollut terävimmillään keskiviikkoiltana, kun se juuttui 0-0 tasapeliin sarjajumbo Turun Weikkoja vastaan Hyrylän tekonurmella.

PKKU oli pitkiä toveja pelin päällä ensimmäisen kymmenminuuttisen jälkeen, mutta joukkue ei pystynyt ohittamaan TuWen maalilla pelannutta Roosa Hurmerintaa.

Pallokerholla oli ottelussa mahdollisuuksia siirtyä johtoon jo avauspuoliajalla, mutta viimeistelystä puuttui laatua.

Omat vähintään puolittaiset paikkansa ensimmäisellä nelivitosella hukkasivat kotijoukkueesta vuoron perään kapteeni Tessa Rinkinen, Sofia Jahnukainen, Liina Tervo ja Hilla Romppanen.

Lisäksi pallo pyöri muutamaan otteeseen vaarallisesti TuWe-maalin edustalla niin, että pienellä lisäterävyydellä Pallokerho olisi pystynyt siirtymään kuskin paikalle jo ennen puoliaikaa.

Kun pallo ei löytänyt tietään TuWe-maaliin toisellakaan puoliajalla, oli tuloksena maaliton tasapeli, mikä veti PKKU-nipun hiljaiseksi jo pimentyneessä Hyrylän illassa.

- Tänään ei maalinteko maistunut. Se - viimeisten syöttöjen huolimattomuus ja tehottomuus maalipaikoissa - on vaivannut meitä läpi koko kauden. Viimeiset silaukset puuttuvat - sitä (tehokkuutta) en ole onnistunut tälle joukkueelle rakentamaan, pallokerhon päävalmentaja Jarkko Jahnukainen tuskailee.

Pallokerho on viimeksi hävinnyt 8. toukokuuta, jolloin sarjakärki Oulu Nice Soccer haki Tuusulasta vieraspisteet matkaansa selvällä 4-0 voitollaan. Peräkkäisiä tappiottomia pelejä joukkue on pelannut nyt 15.

- Aina ei voi voittaa, mutta tasapeli ei juuri nyt hirveästi lohduta. Harmittaa tyttöjen ja itsenikin puolesta, Jahnukainen sanoo.

PKKU jatkaa kauttaan lauantaina poikkeuksellisesti jo kello 10 alkavassa sarjan kärkikamppailussa ONS:N vieraana Oulussa.

Perjantaina matkaan lähtevä PKKU-nippu saa Oulussa tulla toimeen ilman futsal-maajoukkueen leiriilä olevaa Anna-Kaisa Hannukselaa, joka puuttui jo TuWe-pelistä. Lisäksi Pallokerholta on sivussa Tervo, joka matkaa kyllä Ouluun, mutta vain osallistuakseen SM-viestijuoksuihin HIFK:n väreissä.

PKKU on sarjassa nyt toisena pisteen päässä ONS:sta, joka on pelannut pelin vähemmän kuin Kerho.

- PKKU:lla pelejä on jäljellä neljä, ONS:lla viisi. Naisten Ykkösen voittaja nousee suoraan ensi kauden Kansalliseen liigaan, toiseksi tullut karsii noususta.

Hetken happea vedettyään Jahnukainen siirsi katseensa jo kohti ONS-peliä.

- Asenteesta ei homma ollut TuWeakaan vastaan kiinni, näitä tulee välillä. Nyt vaan tytöille kannustavia sanoja ja eteenpäin - aurinko nousee taas aamulla.

Sarjassa kolmantena oleva ja PKKU:n kanssa yhtä monta peliä pelannut Pallo-Iirot Raumalta on kaksi pistettä Pallokerhoa perässä, samoin kuin neljäntenä oleva Nurmijärven Jalkpalloseura, jolal silläkin on sarjassa jäljellä neljä ottelua.

Lähde: Sanomalehti Keski-Uusimaa 08.09.2021

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste