Naisten edustuksen valmistautuminen aikataulussa

Turun Weikkojen Naisten edustusjoukkueen valmistautuminen uuteen kauteen on sujunut koronaviruksen varjostaman alkuvuoden ajan täysin aikataulussa hyvällä sykkeellä ja iloisella mielellä...mitä nyt talvi pääseen silloin tällöin vähän "yllättämään" ja vaikuttamaan päivän teemaan...

Sopimusuutisia:

Iloksemme voimme ilmoittaa myös kuudesta uudesta pelaajasopimuksesta, jotka ovat solmittu tammikuun aikana.

Viime vuonna ensimmäisen kautensa TuWessa pelannut Anni Varjonen on allekirjoittanut jatkosopimuksen kaudelle 2021. Ennen Turkuun siirtymistään Anni pelasi Helsingin Palloseurassa.

Joukkueeseen on liittynyt useita kokonaan uusia kasvoja.

Maalivahtiosasto on saanut hyvän käsiparin lisää Mari Olkkosen siirryttyä Raisio Futiksesta Turkuun. Mari pelaa myös futsalia Naisten Ykkösessä RaiFussa.

Turun Tovereista Weikkoihin on siirtynyt Mirena Pihl, joka muistetaan myös menneiltä vuosilta Turun Pyrkivän väreistä. Porissa hän on ollut mukana Nicefutiksen tyttöjen valmennustoiminnassa.

Euran Pallossa jalkapallon pelaamisen aloittanut ja sieltä Raumalle Pallo-Iiroihin matkannut Kaisa Reunanen edustaa kaudella 2021 Turun Weikkoja. Kaisa on ollut mukana Satakunnan alueen piirijoukkuetoiminnassa

Niin ikään ensimmäistä kertaa TuWen punaisen pelipaidan ylleen pukee Pallo-Iirojen kasvatti Heta Lepistö. Hän on ollut mukana myös Satakunnan piirijoukkue- ja SPL Lännen aluejoukkuetoiminnassa.

Pohjanmaan suunnalta sopimuksen on allekirjoittanut FC Sportin kasvatti Nea Nyrhinen, joka on peliurallaan pelannut useissa eri seuroissa (FC Sport, Ilves, Semi, VIFK). Hän on edustanut Suomea myös U19-maajoukkueessa.

Toivotamme kaikki pelaajat lämpimästi tervetulleiksi uuteen kauteen!

 

 

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste