Naisten edustuksen valmennuskvartetti jatkaa kaudella 2021

Vaikka vaiherikas kausi koronavirusepidemian varjossa on vielä pitkälti kesken ja tekemisen fokus on vielä jäljellä olevissa otteluissa, on siinä ohessa mietitty myös tulevaa.

Turun Weikot Jalkapallo ry on sopinut koko valmennusryhmänsä kanssa jatkosta kaudella 2021.

Päävalmentajana jatkaa Jari Pullinen yhdessä valmentaja Jarno Koivusen kanssa. Omat erikoisosaamisensa valmennustiimiin tuovat psyykkinen valmentaja Jannica Finnberg-Harju ja fysiikkavalmentaja Timo Viljanen.

- Kuluva kausi on ollut hyvin outo ja rikkonainen johtuen kevään pakollisesta  toimintakatkoksesta, koronaepäilyjen aiheuttamista ottelusiirroista ja pelaajien karanteeneista. 

Joukkueen tekeminen on ollut kuitenkin kaiken aikaa hyvää ja lähes kaikissa pelillisissä asioissa on astuttu iso harppaus eteenpäin. Tätä kaikkea hyvää pyritään pitämään yllä kaikesta riippumatta.

Ensi kauttakin jo suunnitellaan. Toivomme tietenkin, että mahdollisimman moni tällä hetkellä mukana olevista pelaajista jatkaisi myös kauden vaihtumisen jälkeen.

Muutamat uudet pelaajat ovat myös lämpimästi tervetulleita mukavaan joukkoomme.

Toivomme myös, että kaikki joukkueet saavat pelata ensi vuonna ehjän kauden ilman kaikkien terveyteen liittyviä uhkakuvia,  kommentoi valmennustiimi joukkueen nykytilaa ja tulevaisuudesta.

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste