Naisten edustus vauhdilla vuoteen 2020

TuWen naisten edustusjoukkueen pallolliset harjoitukset jatkuivat heti loppiaisen jälkeen Kupittaalla.

Joukkueen vastuuvalmentajana kaudella 2020 jatkaa Jari Pullinen.

Uutena kasvona joukkueen valmennuksessa on aloittanut Jarno "Jaapo" Koivunen, jolle yhteistyö Pullisen kanssa on hyvinkin tuttua jo vuosien takaa. He ovat yhdessä valmentaneet muun muassa TPS BTSM -ryhmää.

Viime kaudella yhdessä "Jarskin" kanssa joukkueen valmennuksesta vastanneen Emmi Reinikaisen tavoitteena on pelaajan rooli tulevalla kaudella,

Joukkueen psyykkisenä valmentajana jatkaa Jannica Finnberg-Harju ja fysiikkavalmentajana Timo Viljanen.

Joukkueenjohtajana toimii edelleen Ari Jalonen.

Pelaajasopimuksia on koossa tällä hetkellä jo kahdeksantoista kappaletta. Aikaisemmin uuden pelaajasopimuksensa on allekirjoittanut Anni Varjonen sekä jatkosopimuksiinsa nimikirjoituksensa laittaneet Sanja Ketola, Heidi Marttila, Sanni Reinilä, Heidi Ristiluoma, Asta Valkama, Nella Nevalainen ja Venla Luotonen.

Ennen vuodenvaihdetta ehtivät jatkostaan sopimaan maalivahdit Linda Säätelä ja Roosa Hurmerinta sekä kenttäpelaajat Ada Rönnemaa, Jenni Kauppi, Jessica Sjöblom, Kaisa Aalto, Maj Totro, Reetta Varjo, Saana Kallio ja Veronica Timlin.

Muutamia pelaajasopimuksia on vielä työn alla ja niistä tiedotetaan lähiaikoina.

Joukkueen permanentti näyttää jo tässä vaiheessa aika mukavalta niin valmennuksen kuin pelaajienkin näkövinkkelistä. Valmistautuminen tuleviin peleihin on voitu aloittaa hyvissä ajoin ja suunnitelmallisemmin kuin viime talvena, jolloin yllättäen vaihtunut valmennustiimi joutui hyppäämään kyytiin lähes lennosta.

 

 

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste