TuWelle vieraita Tuusulasta (TS 13.07.2018)

Jalkapallon Naisten Ykkösessä pelaava Turun Weikot jatkaa sesonkiaan neljän viikon pelitauon jälkeen, kun joukkue saa kotikentällä vastaansa Pallokerho Keski-uudenmaan Tuusulasta.

Kyseessä on sarjan keskikastin kamppailu, sillä TuWen sijoitus 12 joukkueen Ykkösessä on kahdeksas ja vierasjoukkue on turkulaisryhmästä kahden pisteen päässä kuudentena.

Raunistulan tekonurmella kotiottelunsa pelaavan TuWe:n saldo kymmenestä ottelustaan on kolme voittoa, kolme tasapeliä ja neljä tappiota. Voitoistaan TuWe onkirjannut kaksi kotonaan, mutta edellisestä täydetä pistepotista Turussa on vierähtänyt jo kaksi kuukautta.

TuWen murheenkryyni on ollut hyökkäyspelissä, sillä turkulaiset ovat onnistuneet toistaiseksi maalinteossa vain seitsemän kertaa, joka on Ykkösen joukkueista vähiten.

Weikkojen paras maalintekijä on kärkipelaaja Jenni Kauppi, joka on viimeistellyt joukkueensa osumista lähes puolet eli kolme.

Omassa päässä turkulaisjoukkueen verkko on soinut 18 kertaa, joten maaliero on pahasti miinuksen puolella.

Lauantain kierroksen jälkeen TuWe on pelannut puolet tämän kauden otteluistaan.

TuWe-PKKU -> Naisten Ykköstä aunistulan tekonurmella kello 15.

Turun Sanomat - Joonas Jussila

 

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste