Naisten edustus luottaa kokemuksen voimaan

 

Päivien pikku hiljaa pidentyessä ja kohti valoisampia aikoja mentäessä, on sopiva hetki tehdä pieni kurkistus TuWen naisten edustusjoukkueen suuntaan.

Mitä kuuluu joukkueelle ja ollaanko aikataulussa?

Kyllä vaan, ja hyvää kuuluu,  joukkue on harjoitellut tiiviisti marraskuun alusta lähtien, kertoo vastuuvalmentaja Jouni Alén.

Tilanne on siinä mielessä loistava, että voimme jatkaa hyvin pitkälti samalla pelaajistolla kuin viime kaudella. Vaihtuvuus on tällä kertaa maltillisen pientä. Joukkueena pelaaminen tulee varmasti kehittymään joukkueen rungon pysyessä kaiken aikaa lähes samana. Ryhmän koko on tarkoitus pitää maltillisen kokoisena, että siitä saataisiin mahdollisimman tiivis paketti. Toki muutamille uusille avainpelaajille joukkueessa on rooleja kaiken aikaa tarjolla.

Ilahduttavaa on, että viime kauden joukkueesta jatkavat Emmi Reinikainen, Taija Tomberg, Meri-Tuulia Reponen, Asta Valkama, Janniina Haapaniemi, Sanni Reinilä, Heidi Marttila, Saana Kallio, Jessica Sjöblom, Kaisa Aalto, Maj Totro, Veronica Timlin, Eveliina Kivikoski, Petra Nurminen ja maalivahti Linda Säätelä.

Edellä mainittujen lisäksi paluun joukkueeseen on tehnyt luunkova toppari Tiia Vaittinen. Joukkueen vahvuudessa on talven aikana nähty myös toinen kokenut puolustaja Paulina Nordström.

Muutamien pelaajien kanssa ovat neuvottelut vielä vähän kesken, joten nimilista saanee lisää pituutta lähiaikoina.

Joukkueen vastuuvalmentajana jatkaa Jouni Alén apunaan valmentaja Niclas Forss ja fysiikkavalmentaja Timo Viljanen sekä pelaajien psyykkisestä valmennuksesta huolehtimaan siirtynyt konkaripelaaja Jannica Finnberg-Harju.

Huoltajana jatkaa Harri Tomberg ja joukkueenjohtajana Ari Jalonen.

Harjoituspelejä talven ajaksi on sovittu jo hyvissä ajoin ennen joulua ja tätä kirjoitettaessa niistä on pari ehditty jo pelaamaankin. Näissä peleissä päästään kokeilemaan kosolti erilaisia pelillisiä variaatioita sopivan permanentin löytämiseksi ennen huhtikuun puolenvälin tienoilla alkavia sarjapelejä.

21.01.2018

TPS 2-TuWe

0-1 Jenni Kauppi (Petra Nurminen)

TuWe: Meri-Tuulia Reponen, Jessica Sjöblom, Saana Kallio, Heidi Marttila, Petra Nurminen, Emmi Reinikainen, Veronica Timlin, Ada Rönnemaa, Jenni Kauppi, Paulina Nordström, Janniina Haapaniemi, Linda Säätelä.

28.01.2018

TuWe-FC Kuusysi 0-3 (0-1)

TuWe: Taija Tomberg, Meri-Tuulia Reponen, Paulina Nordström, Heidi Marttila, Kaisa Aalto, Janniina Haapaniemi, Veronica Timlin, Emmi Reinikainen, Saana Kallio, Jessica Sjöblom, Jenni Kauppi, Matilda Nurmi.

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste