Kuiva kausi päättyi vihdoinkin!

Kuopion Rauhalahti oli paikka, jossa TuWen naisten pitkä kuiva kausi sai päätöksensä kauden ensimmäisen voitokkaan ottelun muodossa.

Turkulaiset osoittivat heti ottelun alusta lähtien, että tänään on lähdetty hakemaan kolmea pistettä kotiin viemisiksi, eikä yhtään vähempää.

Ensimmäinen puolisko oli melkoisen vauhdikasta TuWen ilotulitusta kotijoukkueen kenttäpuoliskolla.

Maali-iloittelun aloitti Janniina Haapaniemi, kun ottelua oli pelattu kahdeksan minuuttia. Seuraavana oli vuorossa Taija Tomberg (16’, 30’), joka paukutti pallon kahteen otteeseen vastustajan maaliin.

Toisen puoliajan alkuminuuteilla vei Iina Tapio vieraat jo 0-4 johtoon.

Tuntui, että turkulaiset olivat laittaneet kaiken peliin sellaisella intensiteetillä, että toisella puoliskolla bensa tuntui vähän loppuvan kesken ja kotijoukkue sai tilaisuuden tuoda uudelleen jännitystä peliin kotiyleisön edessä.

Ensimmäisestä kavennusmaalista vastasi Sanni Ryhänen (58’) ja toisesta Tiia Vihavainen (63’). Kuopiolaiset onnistuivat vielä kertaalleen Viviana Onttosen (69’) toimesta tulemaan lähelle turkulaisten johtoasemaa.

Vieraat olivat saaneet hieman hengähtää ottelun vauhdin ollessa toisella jaksolla huomattavasti ensimmäistä verkkaisempaa. TuWe otti jälleen ottelun hallintaansa varmistaakseen kauden ensimmäiset kome pistettä.

KuFu98-TuWe 3-4 (0-3)

8’    0-1 Janniina Haapaniemi

16’  0-2 Taija Tomberg

30’  0-3 Taija Tomberg

50’  0-4 Iina Tapio

58’  1-4 Sanni Ryhänen

69’  3-4 Viviana Onttonen

 

 

 

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste