Kohti uutta ja tulevaa

 

Tuskin oli tanssikenkiä ehditty ripustamaan naulaan viikonlopun jäljiltä, kun uusi kausi 2017 polkaistiin kirjaimellisesti suurella sykkeellä käyntiin joukkueen uuden yhteistyökumppanin Sport Science Lab Turun tiloissa.

Yhteistyön tavoitteena on ammattimaisen ja yksilöllisen valmennuksen avulla joukkueen pelaajien suorituskyvyn ja -tason parantaminen sekä vammojen ennaltaehkäisy.

Toisena tärkeänä osa-alueena on pelaajien vammojen jälkeinen nopea kuntoutuminen.

Joukkueen sopimustilanne on ajankohtaan nähden hyvässä mallissa. Ryhmä on pitkälti koossa joukkueen rungon jatkaessa alkavalle kaudelle. muutamia uusai pelaajia on liittynyt mukaan joukkoon. Joukkueen koko taustaryhmä jatkaa myös kaudella 2017.

Näissä hyvissä tunnelmissa jatketaan kohti lähestyvää joulunaikaa. Nähdään kentän laidalla tulevien harjoituspelien merkeissä.

 

 

 

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste