IK Myran käytti maalipaikkansa

 

 IK Myran-TuWe 3-0 (2-0) 

15'  1-0 Marie-Helen Prest

43'  2-0 Annika Grundvall (rp)

62'  3-0 Marie-Helen Prest 

Keli oli huomattavasti miellyttävämpi kuin Turun Weikkojen naisten edellisellä Teerijärven vierailulla. Silloin vettä vihmoi vaakasuoraan ja puut kaatuilivat kentän reunoilla. Tällä kertaa Suomen suvi helli ottelua parhaalla mahdollisella tavalla.

Vaikka tuloksellisesti turkulaisten vierailu oli laihan puoleinen, niin molemmat joukkueet pelasivat hyvällä asenteella läpi koko ottelun tarjoten paikalle saapuneelle yleisölle hyvätasoisen ja vauhdikkaan Naisten Ykkösen ottelun. TuWella oli useita hyviä tianteita vastustjan päädyssä, mutta kotijoukkue IK Myran onnistui hyödyntämään maalintekopaikkansa vieraita paremmin korjaten päivän pistesaaliin kokonaan omaan pussiinsa lukemin 3-0.

Viikon kuluttua Turun Raunistulan kotiareenalle Turun Weikkojen vieraaksi saapuvat Malmin Palloseuran Kauniit ja Keltaiset.

 

 

 

 

 

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste