Moikka!


Syksy ja alkutalvi ovat lähteneet mukavasti liikkeelle yleisurheilukoulun osalta. Paavo Nurmen stadionilta siirryttiin lokakuun alussa Kupittaan urheiluhalliin. Treenit ovat sujuneet hyvin ja peruskuntoa on kohotettu hienosti. Mikä mahtavinta, hallikausikin saatiin avattua Syyshalleissa marraskuun lopulla. Monia uusia ennätyksiä ja kilpailijoita nähtiin mukana!

Loppuvuosi keskitytään treenaamiseen ja Tuwen omiin Tonttukisoihin, jotka järjestetään Kupittaan urheiluhallissa la 10.12.

Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee kisoihin mukaan! Tarjoamme monia eri lajeja sarjoissa 9-17v sekä koko perheelle buffetin ja arpajaiset. Joulutunnelmaa on siis luvassa paljon :) Tervetuloa kisaamaan!

Tarkemmat tiedot kisoista löytyvät kuvasta sekä Kilpailukalenterin sivuilta: https://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=30207


Ihanaa joulunodotusta kaikille!

Ystävällisin terveisin,
Greta & Antti, Turun Weikot Yleisurheilun nuorisopäälliköt

 

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste