Weikkojen hallikausi avattu lupaavissa merkeissä

Vuoden vaihdetta juhlistettiin someron seiväskisassa 31.12.2016 kun mukana oli peräti kuusi Weikkolaista 13-15 vuotiasta urheilijaa. Reissua voidaan pitää huippu onnistumisena, kun kaikki mukana olleet joko sivusivat tai tekivät oman halliennätyksensä! Parhaan sijoituksen nappasi Niko Lehtonen ollen P15 sarjan kolmas silloisella halliennätyksellään 215 cm

Kausi jatkui Urheiluoppilaitosten mestaruuskilpailuilla Vaasa Botniahallissa. Weikkolaisia oli Kerttulin urheilulukion joukkueessa mukana neljä. Juho-Kusti Sivosavi 3000 metrillä sijoittui sijalle kuusi omalla halliennätyksellään 9.49.26. Myös pitkän kilpailutauon jälkeen radalle palannut Ilona Pulkkinen pääsi kelpo vauhtiin 800 metrin juoksussa ollen toinen ajalla 2.19.32. Päivä lupaavimmista suorituksista vastasivat kuitenkin Taika Koilahti sekä Antti Tiekso. Taika juoksi naisten 60 metrin kisan voittoon ajalla 7.63s. Alkuerissä kulki kuitenkin vieläkin paremmin, kun kellot pysähtyivät aikaan 7.58s. joka oli myös sen hetkinen kauden kärkinoteeraus suomessa. Omaa ennätystään Taika paransi viime hallikaudelta peräti 0.17 s. Myös Antti Tiekso voitti oman lajinsa miesten pituuden. Tulos 688 syntyi viimeisellä hyppykierroksella ja viime kesän ennätys parani hurjat 37 senttiä!

Viime viikonlopun kisoissa jatkettiin hyvin alkanutta kautta, kun Kupittaan hallilla miteltiin pm-otteluiden sekä pm- viestien mestaruuksista. Lauantain kisassa Niko Lehtonen sekä Markus Mäkilaine osallistuivat P15 sarjan 5-otteluun saalistaen sijat 5. Ja 3. Sunnuntaina pm-viesteissä mukana oltiin kuudella matkalla ja parhaasta suorituksesta vastasi p15 4*kierroksen joukkue. Komealla suorituksella päästiin mitalin syrjään kiinni poikien ollessa kolmansia! Myös nuorempien tyttöjen joukkueet juoksivat hienosti ollen sijoilla 9-12.

Myös kansallisia lajeja käytiin otteluiden ohessa ja niistä tuloksia. Daniel Ofosu 60m 8.36, Eetu Simola 800m 2.30.81, Antti Tiekso 60m 7.43Pb, Mikael Nordqvist 200m 24.72, Juho-Kusti Sivosavi 800m 2.11.51 Pb, Lasse Nordqvist 60m 7.77 ja 200m 23.32, Olli Saarinen kuula 11.56 Pb, Marika Aarnio 800m 2.23.59, Taika Koilahti pituus 5.82, Ilona Pulkkinen 200m 27.38, Oona Lius 200m 28.35 Pb, Eveliina Ojaniittu 26.74 Pb, Venla-Nora Nirkkonen 800m 2.47.43, Roosa Lehtinen 800m 3.05.34.

Näistä tuloksista on hyvä lähteä jatkamaan kohti halli- sekä kesäkauden pääkilpailuita! #GOTUWE