Materiaali

Yhteystietolomake

Jokaisen uuden urheilukoululaisen on täytettävä yhteystietolomake. Se voidaan täyttää joko sähköisesti tai paperiversiona. Sähköistä täyttämistä varten valitse 'Jaoston' kohdalla alasvetovalikosta 'Yleisurheilu', täytä muut kohdat ja tallenna tiedosto. Lähetä sähköinen yhteystietolomake sähköpostin liitetiedostona valmentajallesi, joka lähettää tiedot edelleen seuran toimistolle. Paperiversion saat valmentajaltasi tai seuran toimistolta. Muistathan ilmoittaa myös osoitteenmuutoksista.

Urheilijoiden huoltajat, muut yksityishenkilöt sekä oikeuskelpoiset yhteisöt voivat liittyä Turun Weikot Yleisurheilu ry:n jäseneksi. Jäseneksi liitytään täyttämällä oheinen yhteystietolomake. Seuran jäsenmaksu on 15 euroa vuodessa.

Matkalaskulomake

Matkalaskujen tekemisessä käytetään seuran virallista matkalaskulomaketta.  Matkalaskulomakkeita saat myös seuran toimistolta. Toimita täytetty lomake allekirjoitettuna seuran toimistolle. Huom! Kulukorvausten maksamisesta on sovittava aina ennen matkaa seuran hallinnon kanssa. Lomakkeita on kahdenlaisia:

1) matkalaskulomake laskukaavoilla sähköistä täyttämistä varten

2) matkalaskulomake ilman kaavoja kynällä täyttämistä varten.

Yleisurheilujaoston toimintakäsikirja

Toimintakäsikirja kuvaa Turun Weikot Yleisurheilu ry:n periaatteita ja toimintatapoja, sekä määrittää keskeiset vastuualueet.

Turun Weikot ry:n logo

Emoseuran virallinen logo käytettäväksi sisäistä ja ulkoista viestintää varten.

Turun Weikot Yleisurheilu ry:n logo

Yleisurheilun logo sisäistä ja ulkoista viestintää varten.

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste