Tule vapaaehtoiseksi Paavo Nurmi Festivaliin 2022

Paavo Nurmi Games ja Festival etsii innokkaita vapaaehtoisia joukkoonsa toteuttamaan ennennäkemätöntä tapahtumakokonaisuutta. Vapaaehtoisena pääset aitiopaikalle kokemaan kansainvälisen urheilutapahtuman tunnelmaa itse tekijöiden joukkoon.

Paavo Nurmi Festivalin vapaaehtoinen on innostunut, asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja, jonka apu on korvaamatonta onnistuneen tapahtuman tuotannossa. Vapaaehtoiset luovat tapahtuman hengen isolla H:lla. Viime kesän tapahtumakokonaisuutta oli toteuttamassa yli 500 vapaaehtoista!

Kaikki Paavo Nurmi Festivaliin osallistuvat vapaaehtoiset saavat mm. Rukka toimitsijapaketin, ruoan kisapäivinä, perehdytyksen tehtävään sekä työtodistuksen halutessaan. Lisäksi kaikki tapahtumakokonaisuuden vapaaehtoiset kutsutaan koolle yhteiseen kiitostilaisuuteen Festivalin päätteeksi.

Tehtävät sijoittuvat pääosin Paavo Nurmi Sporttipäivään 11.6, Paavo Nurmi Gamesiin 14.6 ja Paavo Nurmi Marathonille 20.-21.8.2021. Osa tapahtumiin ja rakennukseen liittyvistä tehtävistä sijoittuu myös muille erikseen ilmoitettaville ajankohdille. Kaikille rekisteröityneille ilmoitetaan tarjolla olevasta työtehtävästä henkilökohtaisesti viimeistään toukokuun aikana.

Huomioithan, että kaikkien tapahtumaan osallistuvien toimitsijoiden on rekisteröidyttävä vapaaehtoisrekisteriin saadakseen vapaaehtoisille kuuluvat edut ja ajankohtaista tietoa tapahtumia koskien!

Rekisteröityminen vapaaehtoiseksi

Lisätietoja tehtävistä antaa:
Riitta Hyvärinen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
puh: 0403004261

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste