Vuotta 2010 muisteltiin stipendien kera.

Veritas stadionilla Ravintola Oléssa pidetyssä tilaisuudessa muisteltiin edellisen vuoden urheilullisisa tapahtumia pääseuran näkövinkkelistä. Samassa yhteydessä Turun Weikot ry:n puheenjohtaja Ari Normasto ja talouspäällikkö Anne Fröberg jakoivat stipendejä eri kategorioissa vuoden 2010 aikana ansioituneille urheilijoille ja toimihenkilöille.

m_tuwe_stipendit_2011_3m_tuwe_stipendit_2011_7

Hyvän urheilijan stipendi junioriurheilijalle:

Sonja Reponen, joka on voimistellut Fanny-joukkueessa sen perustamisesta (2006) lähtien. Hänet tunnetaan ahkerana harjoittelijana, joka toimii apuohjaajana myös pienten Poikien Pelikerho-tunneilla.

Tunnollisella ja aktiiviselle joukkuepelaaja Marcus Forssille, joka on edustanut esimerkillisesti omaa joukkuettaan TuWe P98 ManUa niin sarjapeleissä kuin turnauksissa. Hän on osallistunut useisiin eri jalkapallokouluihin Suomessa ja Englannissa.

Keilailun edustajana stidendillä palkittiin Aleksi Rantala, joka panostaa täysillä omaan lajiinsa, ja on kehittynyt siinä erittäin nopeassa tahdissa.

Maastojuoksun SM-kilpailujen M22v sarjan voittanut ja 22-vuotiaiden SM-kilpailujen 5000 metrin juoksussa kahdeksanneksi tullut yleisurheilija Antti-Pekka Niinistö palkittiin niin ikään stipendillä.

m_tuwe_stipendit_2011_11

Antti-Pekka Niinistö, Sonja Reponen, Marcus Forss ja Aleksi Rantala

Kategoriassa Vuoden toimitsija, valmentaja tai ohjaaja:

Naisten edustusjoukkueen päävalmentaja ja seuran valmennuspäällikkö Marion Hällfors, jonka pitkäjännitteinen työ ensin pelaajana ja myöhemmin valmentajana on johtanut kaikkien asetettujen tavoitteiden saavuttamisiin. Hän on myös kouluttanut itseään kiitettävästi valmennustyön ohessa.

Keilailun koulutus- ja valmennuspäällikkö Päivi Peltola-Ojala, joka on ollut keskeinen vaikuttaja monivuotisessa hankkeessa, jossa Turun Weikoista tuli ensimmäinen keilailun sinettiseura.

Yleisurheiluvalmentaja Carita Mäkilä, joka valmentaa urheilukoulussa suurta 2001-2000 syntyneiden ryhmää sekä nuorisovalmennusryhmää 1996-1995 syntyneille.

m_tuwe_stipendit_2011_20 

Marion Hällfors, Päivi Peltola-Ojala ja Carita Mäkilä

Joukkuestipendi vuoden menestyneimmälle tai edistyneimmälle varsinaisen joukkuelajin joukkueelle:

Jalkapallon Naisten edustusjoukkue, joka Naisten Kakkosen 2010 lohkovoiton jälkeen nousi Suomen toiseksi korkeimmalle sarjatasolle Naisten Ykköseen. Palkinnon kävi vastaanottamassa joukkueen kapteeni Johanna Rinne.

 

m_tuwe_stipendit_2011_27

TuWe Naiset edustusjoukkueesta paikalla olivat:: Malyun Hassan, Meri Tuomisto, Pauliina Tuloisela, Niina Inkinen, 

Anna Tamminen, Johanna Rinne, Tiia Vaittinen, Jannica Finnberg ja Anniina Seljänne 

Vuoden menestynein urheilija:

Turun Weikkojen viime vuoden menestyneimpänä urheilijana palkittiin yleisurheilija Timo Viljanen, jonka saavutuksia kaudella 2010 olivat muun muassa PM-ratakävelyt 20 000 metriä toinen sija, Kalevan kisat 20 kilometrin kävely kuudes sija sekä SM-maantiekävelyt 30 kilometriä neljäs sija. Palkintoaan hän ei päässyt noutamaan paikan päältä, vaan oli valmistautumassa uuteen kauteen harjoitusleirillä ulkomailla

 

 

 

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste