V-S Junnu Tour päätökseen

Koronatilanteen takia Varsinais-Suomen Junnu Tourin kauden 2019-2020 finaali keilattiin vasta heinäkuussa Kupittaalla. Erikoisesta ajankohdasta huolimatta finalisteja oli paikalla mukavasti. 

Finaalin ensimmäisessä osiossa keilattiin ensin kuusi sarjaa, jonka jälkeen oli kolmen parhaan yhden sarjan pudotuspelit. Nuoremmissa pojissa TuWen Topi Myllymäki oli alkukilpailun kolmas. Pudotuspeleissä hän kohtasi Raision Alfa BC:n Jonne Kaiskun. Topi keilasi ennakkoluulottomasti ja voitti Jonne pistein 205-175. Loppuottelun Topi joutui jättämään kesken loukkaantumisen vuoksi, mutta tuossa vaiheessa peli oli jo ratkennut TuUl:n Jussi Saarnin hyväksi. Jussi heitti tuohon sarjaan 219.

Vanhemmissa pojissa TuWen Jesse Fredrikson oli alkukilpailun kolmas. Pudotuspeleissä hän hävisi K-29:n Mikael Bianciardille pistein 182-198. Loppuottelussa kohtasivat tämän kauden alussa K-29:ään siirtyneet Oskari Reponen ja Mikael Bianciardi. Mikael oli parempi pistein 178-153.

Onnittelut sijoittuneille!

Kuvassa nuorempien poikien kolme parasta: Jonne Kaisku, Jussi Saarni ja Topi Myllymäki

 

Kuvassa vanhempien poikien kolme parasta: Jesse Fredrikson, Mikael Bianciardi ja Oskari Reponen

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste