Keilailun SM-kisojen ilmoittaumiset alkavat

Kauden 2019-2020 keväältä syksyyn siirtyneiden keilailun SM-kisojen ilmoittautuminen alkaa.

Ensimmäisenä ilmoittautua voi junioreiden ja nuorten SM-kilpailuihin, jotka pelataan Jyväskylän Pupuhuhdassa 24.8.-13.9.2020.  Ilmoittautuminen junioreiden ja nuorten SM-kilpailuihin alkaa torstaina 25.6. kello 10:00. Eriä on kaikilla kolmella karsintaviikolla maanantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin.

Naisten SM-kilpailut keilataan Salon Hanhivaarassa 4.9.-4.10.2020. Salossa kilpailueriä on joka karsintaviikon perjantaina, lauantaina sekä sunnuntaina. Lisäksi tarpeen vaatiessa lisäerät muina päivänä ovat mahdollisia.
Ilmoittautuminen naisten SM-kilpailuihin alkaa keskiviikkona 1.7. kello 10:00.

Miesten SM-kilpailut pelataan Lahdessa 7.9.-10.10.2020. Kilpailueriä on karsinnan viiden viikon aikana maanantaisin, perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin. Lisäksi lisäeriä voidaan järjestää tarpeen vaatiessa.
Ilmoittautuminen miesten SM-kilpailuihin alkaa keskiviikkona 1.7. kello 10:00.

Veteraanien SM-kilpailua on karsinnan osalta jäljellä kaksi viikonloppua. Karsinta jatkuu 13.11. ja kestää 22.11. saakka. Karsinnassa ennen keskeytystä pelatut tulokset ovat voimassa, joten jos olet keilannut tänä vuonna veteraanien SM-suorituksen, niin sitä et voi heittää uudestaan syksyllä

Ilmoittautuminen SM-kilpailuihin löytyy osoitteesta: ilmoittautuminen.keilailu.fi

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste