Uusi provalmentaja keilailuun

Eilen saatiin Sporttitalossa Helsingissä päätökseen keilailun ensimmäinen tarkkuuslajien yhteinen 3-tason valmentajakoulutus. 1- ja 2-tason koulutukset ovat olleet jo uudessa järjestelmässä mukana jo aikaisemmin. Keilailun puolelta provalmentajiksi valmistui kuusi ja ammuntapuolelta yhdeksän. Yksi kuudesta uudesta keilailun provalmentajasta on Marja Hongisto.

Koulutus alkoi keväällä 2018. Koulutukseen kuuluivat yhteiset viikonloppuseminaarit Kisakalliossa ja Kuortaneella ja kaksi lajikohtaista viikonloppua Tapiolassa ja Tapanilassa. Lisäksi oli kaksi webinaaria. Pääpaino opiskelussa oli kuitenkin erilaiset kirjalliset oppimistehtävät, joita oli yhteisellä puolella 12 ja lajiosiossa lisäksi kaksi. 

Lopputyön aiheen sai valita kuudesta erilaisesta aiheesta. Marjan lopputyönä oli SKL:n ohjaajakurssin materiaalien päivitys.

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste