TKL Cupista kaksoisvoitto TuWelle

Kilpailukauden avaavana joukkuekisana keilattiin perinteinen TKL Cup syyskuun ensimmäisenä lauantaina Kupittaalla. Kisaan osallistui kaikkiaan 13 joukkuetta ja Tuwelta oli mukana neljä joukkuetta. Kisa keilataan 4-henkisjoukkuein keskiarvotasoituksin (210-155/70 %). Kisasta putoaa pois kahdesta tappiosta.

TuWen ykkösjoukkue putosi neljännellä ja kolmosjoukkue kolmannellä kierroksella. Mutta kakkonen ja nelonen jatkoivat hiemosti pelejään.

Semifinaalissa kohtasivat TuWen kakkosjoukkue ja TPS:n ykkösjoukkue. TuWe voitti ottelun pistein 862-815. Finaalissa olivat sitten vastakkain saman seuran joukkueet, eli TuWen nelonen ja kakkonen. Ratkaisevan viimeisen pelin voitti nelosjoukkue pistein 789-783.

Voittaneessa joukkueessa keilasivat: Aleksi Alanen, Daniel Averine, Jesse Fredrikson ja Kari Hirvonen. Kakkosjoukkueessa olivat Jari Rantanen, Pertti Ojala, Keijo Wilen ja Ari Vihersaari.