Paavon 300 viimeisen viikon huipennus

100 % Openin alkukilpailu on nyt keilattu Kupittaalla. Viimeisen päivän parasta antia oli Loimaan Vee10:n Paavo Muhosen 300 neljänteen sarjaan. Tämä oli Paavon toinen kolmesatanen. Edellinen tuli noin vuosi sitten Forssassa ja silloin pitkä tukka vaihtui kaljuksi. Nyt kuulemma on sama juttu! 

Kisaamme otti osaa 122 keilaaja ja he tekivät 189 suoritusta. Suoritusten määrä on sama kuin vuosi sitten. Turbon heitti 49 keilaajaa. Turbona oli viidennen sarjan puhdas tulos ja siitä neljä parasta pääsi finaaliin. Nämä ovat Keijo Wilen (242), Elvi Takatupa (225), Teea Mäkelä (221)  ja Paavo Muhonen (211).

Alkukilpailun voitti elämänsä ensimmäisen virallisen kisan heittänyt ensilisenssin hankkinut Starttiklubin Jorma Pikkujämsä tuloksella 1582. Toinen oli TPS:n juniori Konsta Saarenpää tulos 1537 ja kolmas viime vuoden kisan voittaja Aleksi Rantala tuloksella 1494.

Viimeinen finaaliin selvinnyt oli K-29:n Pentti Kottonen tuloksella 1294. TuWen Elina Wiik jäi samalla tuloksella ensimmäisenä ulos finaalista. Pentillä oli vähemmän tasoituksia, joten se ratkaisi järjestyksen. Tuwelaisia finaalissa on 12 ja heistä junnuja kolme: Roni, Jesse ja Heta.

Finaali on ensi sunnuntaina 2.4. klo 15 alkaen. Siinä keilataan ensin viisi sarjaa ja sen jälkeen kuusi parasta jatkaa Shoot Out -finaaliin.

Kiitokset kaikille kisaan osallistuneille ja kisan valvojille!

 

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste