Sinettiseura-auditointi hienosti läpi

Tuwe Keilailu on Suomen ensimmäinen keilailun Nuori Suomi- sinettiseura ja tällä hetkellä myös ainoa. Tuo sinetti saatiin helmikuussa 2011. Sinettiseurat auditoidaan kolmen vuoden välein.

Meillä toinen auditointi oli torstaina 19.1. Kupittaalla. Auditoijina olivat Suomen Keilailuliiton toiminnanjohtaja Sami Järvilä ja aluekoordinaattori Krista Pöllänen Lahdesta. Auditointitilaisuus alkoi junnujen keilailuharjoitusta seuraamalla. Sen jälkeen kokoonnuttiin kabinettiin ja käytiin läpi sinettiseuravaatimukset, joita on viisi:

- liikkumista ja urheilua tukeva toimintaympäristö seurassa
- innostuksesta intohimoon
- monipuolisista liikuntataidoista vahvoihin lajitaitoihin ja hyvästä fyysisestä harjoitettavuudesta systemaattiseen harjoitteluun
- urheilullisesta elämäntavasta terveeksi urheilijaksi
- kilpaileminen ja harrastaminen kehittävät
 

Tilaisuuden jälkeen voitiin todeta, että seuramme täyttää edelleen kaikki sinettiseuravaatimukset. Auditointiraportti löytyy kokonaisuudessaan kohdasta: Juniorit/Toimintakäsikirja ja siitä selaa alaspäin kunnes tulee raportti vastaan.

Auditoijien terveiset seurallemme: 

Hieno kehittämisote, valmentajat aktiivisia kouluttautumaan ja osallistumaan valtakunnallisiin tilaisuuksiin. Into näkyy ja lapset nauttivat, sehän on tärkeintä:)

Onneksi olkoon! Seura täytti kaikki Sinettiseurakriteerit ja on näin oikeutettu käyttämään Sinettiseuran laatumerkkiä

 

 

 

 

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste