Viisi mitalia Turun mestaruuskisoista

Turun mestaruuskisoista tuli viisi mitalia: kolme kultaa ja kaksi pronssia. Yhteensä kuusi tuwelaista pääsi sunnuntain henkilökohtaisiin finaaleihin.

B-miehissä finaaliin pääsivät Erkki Wiik, Jori Kaijanen ja Pertti Ojala. Finaalissa heitettiin ensin kahdeksan sarjaa ja kolme parasta pääsi yhden sarjan mitalipeleihin. Erkki oli paras tuloksella 1639. Mitalipelissä hän sai vastaansa PeKeTeamin Petri Kalasniemen. Erkki voitti kultamitalin pistein 195–177. Jori oli neljäs tuloksella 1501 ja Pertti seitsemäs 1453.

CD-naisissa finaaliin selvisivät Marja Hongisto ja Jonna Saarinen. Jonna oli kuitenkin lomamatkalla, joten hän ei päässyt osallistumaan finaaliin. Marja oli tuloksella 1462 toinen, mutta hävisi mitalipelissä R-4:n Elvi Takatuvalle pistein 193-178. Näin Marja sai pronssimitalin. Elvi voitti kultaa kukistamalla Kaisojen Margareta Koskenojan pistein 179-166.

CD-miehissä Kauko Ilmanen jäi finaalin viidenneksi tuloksella 1359. CD-miehet voitti PeKeTeamin Kari Virtanen.

Suoraan loppukilpailuna heitetyssä miesten kuuden sarjan seniorikisassa kultaa sai Jori Kaijanen tuloksella 1266. Senioreiden parikisassa pronssin saivat Pertti Ojala ja Keijo Wilen, tulos 2377. Junioreiden parikisassa kultaa nappasivat Kim Korpela ja Daniel Averine tuloksella 1935.

Onnittelut mitalisteille!

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste