Tulikallion päättäjäiset

Keilailukauden päättäjäiset pidettiin su 22.5. uudessa paikassa, Piikkiön VPK:n Tulikalliossa kolmenkymmenen ihmisen voimin. Uusi paikka sai kiitosta osakseen. Nuorisolle oli oma viihtyisä yläkerran aula biljardipöytineen, jossa sai kulutettua aikaa ohjelman lomassa.

Puheenjohtaja Päivi Peltola-Ojalan tervetulotoivotuksen jälkeen oli vuorossa kalakeitto / makkarakeitto –lounas. Tämän jälkeen luotiin katsaus menneisyyteen ja nykyisyyteen Marja Hongiston esityksen muodossa. Keilailuhan alkoi TuWessa vuonna 1953 ja paljon on vettä virrannut Aurajoessa sen jälkeen…

Sitten oli vuorossa palkitsemiset. Ensimmäiseksi jaettiin mitalit seuramestareille ja TUL:n ja AY-kisoissa Seinäjoella menestyneille. Ville Grönroos palkittiin eniten sarjoja heittäneenä ja Jesse Fredrikson eniten keskiarvoaan nostaneena keilaajana.

Vuoden toimitsijana palkittiin Jonna Saarinen. Hän myös kertoi erilaisista vaihtoehdoista kauden avajaistapahtumaksi. Noista tapahtumista tulee oma erillinen sähköpostiviesti myöhemmin. Vuoden valmentajana/ohjaajana palkittiin Kauko Ilmanen. Vuoden junnutsemppari on Heta Toivonen ja vuoden tulokas Jouni Teppo.

Kahvinjuonnin lomassa käytiin läpi jäsenkyselyn tuloksia ja keskusteltiin seuran asioista. Jonna Saarinen veti Haluatko weikkonääriksi –joukkuetietokilpailun. Kilpailu koostui kolmesta osiosta: ensin mitattiin yleistietoutta 15 kysymyksen verran, sitten piti tunnistaa maakuntalauluja ja viimeksi elokuvatunnussäveliä. Täysin viisasta joukkuetta ei löytynyt, mutta lähimmäksi oikeita vastauksia pääsi joukkue MaMaMa (Maarit, Martti ja Marja). Kolme parasta joukkuetta palkittiin hienoin t-paidoin.

Tilaisuuden lopuksi oli vielä mahdollisuus fiilistellä entisaikojen bingotunnelmaa. Minna Palonurmi veti TuWen vanhoilla bingovarusteilla pari kierrosta suurella kokemuksella (hankittu viime kesän TuWen leirillä!). Voittajat saivat mukavia, pieniä palkintoja.

Kiitokset kaikille tilaisuuteen osallistuneille ja toivottavasti ensi vuonna on yhtä mukava, lämminhenkinen tilaisuus!

 

​​

 

 

​ 

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste