V-S Junnu Tour Raisio

Varsinais-Suomen Junnu Tourin toinen osakilpailu keilattiin 18.10. Raisiossa. Kaikista kolmesta ryhmästä TuWelle tuli pronssimitalit, tytöissä Emmi-Noora Roos tuloksella 1005, nuoremmissa pojissa Jesse Fredrikson tuloksella 933 ja vanhemmissa pojissa Tuomas Nurmi, tulos 1108.

Tytöissä oli kuusi osanottajaa ja kahden kierroksen jälkeen pisteillä on seitsemän tyttöä. Näin kaikki TuWen tytöt ovat toistaiseksi kiinni finaalipaikassa, eli Emmi-Noora, Julia ja Jenni Jalonen, Sonja Reponen ja Pauliina Haarre.

Vanhemmissa pojissa oli 15 osallistujaa. Tuomaksen lisäksi Matias Mäkilaine oli kuudes. Matias on yhteispisteissä johdossa ja Tuomas on kolmas, eli molemmat ovat kiinni finaalipaikassa.

Nuoremmissa pojissa osanottajia oli 13. Kahdeksan parhaan joukossa olivat Jessen lisäksi Mikael Bianciardi ja Oskari Reponen. Yhteispisteissä heidän lisäkseen kahdeksan parhaan joukossa on Joonas Reponen.

Seuraava osakilpailu on lauantaina 5.12. Salon Hanhivaarassa. Kilpailuerät ovat klo 11.00 ja 13.30.

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste