Miehet jatkoivat hyviä otteitaan VS-kierroksella

M1 sai kierroksensa pelata kotihallissaan Kupittaalla. Vaikka joukkueen holkkipolvi Jari"Jallu" Rantanen on poissa viimeisiltä kierroksilta polvileikkauksen takia ja aina aloituspaikan itselleen pelannut Keijo"Keke"Wilen oli unohtanut koko kierroksen ja mennyt ansaitsemaan voita leivän päälle, niin hyvin joukkue kokosi itsensä ja pika hälytyksellä hälytetty Aki Roos paikkasi jj. Viidestä pelistä ainoa tappio kärsittiin Raision Alfa B C:lle ja ollaan ennen viimeistä kierrosta kolmantena edellä vain Alfa ja RBC Tammisaaresta. Kaikki on vielä mahdollista viimeisellä kierroksella 18.4., joka myöskin pelataan Kupittaalla.

Joukkueessa pelasivat Erkki Wiik, Ari Rantanen, Ville Grönroos, Aki Roos, J-P Laiho ja jj.

        

M2 matkusti "iki" nuorella joukkueella Ahvenanmaalle Marianhaminaan. Aikaisemmin jos joukkueen keski-ikä on pyörinyt kolmenkympin paikkeilla niin nyt se oli lähellä kuuttakymppiä. Nuoriso oli estynyt lähtemästä niin Pertille jäi koottavaksi hiukan vanhemman ikäpolven keilaajia joukkueeseen.Hyvin heittivät ja kuulemma hauskaa oli!

Joukkueessa pelasivat Eija Tammisto, Hannu Suomi, Kari Impivaara, Kimmo Turtiainen ja Pertti Ojala


Molempien joukkueiden tulokset löytyvät www.keilailu.fi/kilpailutoiminta/valtakunnansarjat/M2 ja M3.


Seurassa on hiukan käymistilaa joukkueiden osalta niin naisissa kuin miehissäkin. Toivottavasti kaikki selviää ensikautta ajatellen jo ennen tämän kauden loppua!

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste