Toukokuussa 2021 perustetun joukkueen jalkapallovuoden päätöstä vietettiin joukkueen ensimmäisessä turnauksessa Sauvon Peimari-Areenalla  lauantaina 4.12.2021. Turnaus pelattiin kaukaloissa 3v3 pelimuotona, jossa pelikatkoja ei juuri tule, vaan 15 minuutin kestoiset ottelut tarjosi vauhtia ja jännitystä sekä pelaajille, että katsojille. TuWe ilmoittautui turnaukseen kolmella joukkueella, joille jokaiselle kerääntyi neljä ottelua. Näin ollen päivän mittaan saatiin seurata TuWelta yhteensä 12 mielenkiintoista ottelua.

Hienoissa puitteissa järjestetty turnaus tarjosi pienimmille viihdykettä pelien välissä aina pomppulinnoista joulupukkiin. Joukkue on harjoitellut kuluneen vuoden aikana kerran viikossa ja koska sarjaan ei vielä tänä vuonna ilmoittauduttu, oli turnaus pelaajille joukkueena ensimmäinen tosipelien paikka. 

Joukkueet koki useita upeita ja selkeitäkin voittoja, muutamien otteluiden ollessa taas hyvin tasaisia. Tappioitakin kärsittiin, mutta ensi kertaa pelipaidat päällä esiintyneet pelurit oppivat jokaisesta pelistä ja peliä parannettiin niin pelien sisällä, kuin pelistä toiseenkin. Maalisade oli sen verran tiuhaa, että taustajoukotkaan eivät pysyneet laskuissa mukana kovan kannustuksen kohinassa. Riemulla ei ollut rajaa, kun päästiin tuulettamaan joukkueen ja pelaajien ensimmäisiä maaleja ja voittoja. 

Turnauksen päätteeksi pelaajat palkittiin mitalein. Lisäksi joukkueesta palkittiin valmennusjohdon valitsemin erityismaininnoin kolme pelaajaa, jotka ovat olleet esimerkillisiä pelaajia kuluneen vuoden aikana:

Aktiivisin pelaaja: Joel Rautio
Fair play pelaaja: Albert Laaksonen
Kehittynein pelaaja: Eero Silventoinen

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste