Weikot kohtasivat Toejoen Veikot

Turun Weikkojen pistetili ei karttunut kun Toejoen Veikot vierailivat Raunistulassa. Ottelu alkoi lievällä kotijoukkueen hallinnalla mutta mitään vaarallisia paikkoja TuWe ei saanut aikaiseksi. Ottelua oli pelattu 13" kun vieraiden Joonas Salo kääntyi 16 rajalla ja laukoi vieraat 0-1 johtoon. Tämän jälkeen molemmissa päissä kenttää nähtiin muutama maali paikka mutta maalivahdit piti tilanteen 0-1 puoliajalle siirryttäessä.

Toinen puoliaika alkoi ToVe:n hallinnalla ja vieraiden Kalle Marttila vei vieraat 66" kohdalla 0-2 johtoon nostettua pallon yli vastaan tulleen TuWe:n maalivahti Saku Suomisen. TuWe haki vielä kavennusta mutta ToVe:n maalivahti piti nollan ja ottelu päättyi vieraille 0-2.

Ottelun maukkaimmista hetkistä Ravintola Rantakertun lahjakortilla palkittiin. TuWe:n Saku Suominen ja ToVe:sta Joonas Salo.

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste