Palautus & Rentoutus

Ohjaaja:  Riikka
Aika: torstaisin 18.30 - 19.30
Paikka: Ypsilon

Tunnit alkavat viikolla 6!

Venyttely auttaa rentouttamaan kireyksiä ja löytämään uudelleen kehosi luonnollisen ryhdin. Tunti auttaa palautumaan sekä arjen että liikunnan aiheuttamasta rasituksesta. Tunnin jälkeen keho tuntuu vetreältä ja mieli rauhalliselta. Pitkällä aikavälillä syvävenyttely parantaa ryhtiä, vapauttaa liikeratoja ja jopa helpottaa hengitystä rintarangan vetreytyessä. Tunti etenee rauhallisesti koko kropan läpi pitkäkestoisten venytysten avulla. Tavoitteena on avata kehon kireitä kohtia ja siten parantaa kehon linjauksia. Tunnilla keskitytään löytämään tuntuva, mutta riittävän lempeä venytysasento, johon voit rentouttaa kehosi useamman minuutin ajaksi. Alkuun asentojen löytäminen voi tuntua haastavalta, mutta jo muutama harjoituskerta avaa kehoa tuntuvasti ja kannustaa jatkamaan. Koska tunti vie kehoasi toisinaan lähelle ääriasentoja, se ei sovellu kokeiltavaksi heti raskaan liikunnan jälkeen, vaan toimii hyvin omana harjoituksenaan. Tunti on tarkoitettu kaikille arkeensa sujuvuutta ja tasapainoa hakeville. Tunnin aikana saat keskittyä ainoastaan itseesi ja omaan oloosi, hakien rentoutta sekä keholle että mielelle. Tunnille tervetulleita ovat sekä rautakanget että kumilenkit. Mikäli esimerkiksi polvesi ovat herkät tai liikkuvuutesi rajoittunut, voit hyvin ottaa mukaan tyynyn tukemaan sinulle haastavia asentoja.

Ota tunnille mukaan alusta ja halutessasi tyyny. Sopiva asu on hyvin joustava ja riittävän lämmin. Tunnilla ei kannata käyttää kenkiä.

 

Tunnilla voimassa seuran treenikortit:

  • 10 treenikertaa 65,00€
  • 5 treenikertaaa 35,00€
  • Jäsenmaksu 15,00€

 Tilaa treenikortti

 

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste